Rólunk

  A HOTEL EGÉSZ TERÜLETÉN KORLÁTLAN ,INGYENES WI-FI INTERNET !


Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj- Hegyalja "fővárosában", a Tisza- Bodrog folyó és a Tokaji hegy közötti hangulatos városi korzó mellett található.

A szálloda a millennium évében, 2000-ben épült és arra törekszik, hogy Tokaj-Hegyalja hangulatát adja vissza mind külső mind belső megjelenésében.

A szállodában 18 igényesen kialakított, teljes komfort fokozatú szoba található. A tetőtéri szobák és az összes apartman légkondicionált.

A barátságosan berendezett szobák közül 12db 2 ágyas standard szoba, 1 db 2 fős egy hálóteres lakosztály és 3db 3 fős extra apartman és 2 db 4-4 fős apartman került kialakításra. A 2 fős lakosztályban (110-es szoba) franciaágy található.  A 4 fős extra apartman (208-as szoba) két légtere ajtóval elválasztott, melyek egyike franciaágyas, a másik  kétágyas elrendezésű. A 4 fős apartman egyikében (207-es szoba) 3 különálló ágy és egy kanapé, a másikban (208-as szoba ) egy franciaágy és két különálló ágy található.

A szobákban színes TV, mini hűtő van , a fürdőszobák zuhanyzósak, illetve a 2.emeleti extra apartmanok sarokkádas kialakításúak.
 

A szálloda rendelkezik egy,  a szálloda 3. szintjén kialakított körpanorámás 30-50 fős konferenciateremmel.A földszinten található az egyedi módon kialakított  Millennium Étterem, amely mind ételválasztékában, mind minőségében Tokaj egyik legszínvonalasabb vendéglátóegysége (tavasztól őszig hangulatos nyitott terasszal).


A hotel belső udvarán zárt parkoló található.